Gintama Haberleri

Selamlar,

Sadece çevirilerimizi değil, Gintama'yla ilgili haberleri de blogumuzdan paylaşmayı düşünmüştük. Seriyle ilgili son haberleri şöyle bir derleyip sizlerle paylaşalım dedik. Şimdi gelelim haberlere...

Malum, bu sene serinin yayınlanmasının 10. yılı kutlandığı için Gintama'yla ilgili çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bunlardan biri, manganın yayınlandığı WSJ dergisinin sırtlarında Gintama karakterlerinin olduğu bir seri oluşturulması (resimler aşağıda). Bir diğer etkinlik de WSJ kapağında Gintoki ile birlikte yer alacak karakter için yapılan, Gintoki'nin dahil edilmediği bir oylamaydı. Bu oylamanın sonucunda Hijikata Toushiro (Mayora :D) 1.liği kaptı :) Diğer oylar şu şekilde:
  1. Hijikata Toushiro
  2. Okita Sougo
  3. Takasugi Shinsuke
  4. Kagura
  5. Shimura Tae
  6. Katsura Kotarou
  7. Kamui
  8. Sorachi Hideaki
  9. Shimura Shinpachi (megane, 8.lik lanetini kırmış :D)
  10. Yoshida Shouyou
Malum kapak da aşağıda:

Anket sonuçlarının duyurulduğu renkli sayfa ise şöyle:


WSJ sırtlarında çıkan Gintama karakterleri serisi de 1. ciltten 32. cilde kadar şu şekilde:


Ve son olarak da, serinin gizli bir projesi olduğu, ilerleyen zamanlarda bu projenin duyurulacağı haberini almıştık. Bu hafta çıkan 501. bölümde, haftaya bizi sürpriz bir haberin beklediği belirtilmiş:


Manga scan sayfasında görülen üç OOO kısmı, sürpriz projenin üç Kanji/Hiragana/Katakana karakteriyle yazıldığını belirtiyor. Yazıda, serinin 10. yılını OOO ile kutlayacağı belirtilmiş. 

Bu hafta çıkan manga bölümünün sonunda da şöyle bir duyuru var:
"Haftaya, renkli sayfa ile birlikte gözlüklerinizi çatlatacak bir haber var!!"

Bu üç karakter açıklandığında trollenme olasılığımız büyük olsa da (Gorilla-sensei'den bahsediyoruz sonuçta :D), forumlarda gördüğüm kadarıyla o üç karakterle belirtilebilecek kelimeler arasında "anime (アニメ)" ve "film (劇場版)" de var.
.
.
.
Şimdilik haberler bunlar. Haftaya, sürpriz haber açıklandığında buradan da paylaşacağız. Her ne kadar büyük bir haber deniliyor olsa da, trollenmeye de hazır olmak lazım :D

Kaynaklar:
Sürpriz haberin kaynakları: Link1, Link2, Link3
Haberler, anket, çeviriler ve WSJ illüstrasyonları için genel adres: Link

--rassvet--

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Yalan, Yalan ! Gorilla ... Kesinlikle Yalan ! :D İnanmayın ... :D

    YanıtlaSil
  2. :D çok güzel haberler bunlar paylaştığın için çok sağ ol emeğine sağlık.

    YanıtlaSil

Night Mode