GİNTAMA 457 - BAŞLANGIÇTAKİ KURGU UNSURLARINI HAFİFE ALMAK ÖLÜMCÜLDÜR


Selamlar,

Malum, bu sıralar editörümüz yoğun olduğu için hep güncelle devam ettik ama ben bir yandan  atladığımız bölümlerin çevirilerine (yavaş da olsa) devam ediyorum. Aslında hem çevirilerde daha hızlı ilerleyebilir, hem de editleme işine daha önceden başlayabilirdim ama aile içindeki çok ciddi sağlık sorunları nedeniyle buna başlayamamıştım. En sonunda yavaş da olsa başlamaya karar verdim ama şu anda bir yakınımı kaybetmek üzereyim, o yüzden bir süre edit işine ara vermek durumunda kalabilirim :((

Hepinize anlayışınız ve desteğiniz için çok çok teşekkürler.

Normalde sırada 456 var ama karalamadefteri onun editinde yarıda kaldı sanırım, zaten tek bölümlük bir hikayeydi. O yüzden üç bölümlük "Yalandan Hastalık" arcından devam ettim.

Gintama 457 - Başlangıçtaki Kurgu Unsurlarını Hafife Almak Ölümcüldür
İndirmek için buraya tıklayın. Online okumak için Batoto.net sitesindeki sayfamıza göz atabilirsiniz.

Hepinize iyi okumalar!!
Yorumlarınızı ve desteğinizi eksik etmeyin lütfen :)

--rassvet--

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Herseyden once hayirlisini dilerim rassvet-dono. Allah kolaylik versin. Ve herseye ragmen devam ettiginiz icin de tesekkur ederim. Daha fazla soyleyip gevezelik etmek istemem. Elimden gelen bu nihayetinde :(

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık, Onun yanında geçmiş olsun dileklerini sunmak isterim sağlık herşeyden önce gelir. Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  3. herşey için teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  4. Çeviriler için çok teşekkürler, türkçe ile ingilizce okumak arasında kaldım, türkçenin çevirisinin güzelliğini görünce mangaread'i rafa kaldırıp manga-tr'den okumaya başladım ama.... bazı bölümler eksik, o bölümleri eklemeyi düşünüyor musunuz? Elimden gelse yardım etmek isterim ama japonca bilmiyorum.

    Sevgiler saygılar .

    YanıtlaSil

Night Mode