GİNTAMA 528 - KAHRAMANLAR GEÇ GELİR


Amanın, bu güzellik de ne böyle?!?!

:D Rawları görenler biliyor. Sorachi Zura'mızı gerçekten çok güzel çiziyor xD

Gintama 528 -  Kahramanlar Geç Gelir
İndirmek için tıklayın.

Hepinize keyifli okumalar!!

~~rassvet~~

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Adamın dibisiniz coook teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin için asıl biz teşekkür ederiz :))

      --rassvet

      Sil
  2. Mükemmel mükemmel ellerinize sağlıııkk!!
    Manga inanılmaz gidiyor nisan ayını iple çeker olduk :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz :) Bi trailer video falan gelse keşke, bekleme sürecinde açıp açıp izlerdik :) Hem animasyon kalitesiyle ilgili de bi fikir verebilirdi.

      --rassvet

      Sil
  3. Manganın güncel bölümlerini takip etmeye yani başladım da şu an devam eden arc'ın ilk bölümü hangisi? Güncel arcdan devam edip öncekileri vaktim olduğu zaman okuyacam da :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 502 galiba (bana hepsı tek bolum gıbı geldı :d )

      Sil
    2. Geç oldu cevap biraz ama sana tavsiyem aşağıda vereceğim sırada gitmen:

      452-454 : Direnişçi Buluşma Partisi Arc (geçmişle ilgili kısımları var, her ne kadar geyik olsa da joui 4'lüsünün arasındaki ilişkiyi biraz olsun gösteriyor. İstersen atlayabilirsin.)

      463-469 : Shinigami Arc (Güncel arctan önce kesinlikle okunması gereken bölümler. Sorachi kendisi de demişti zaten bu arcın ilerideki bölümler için büyük önem taşıyacağını)

      477-480 : Kaientai Arc (Epey bi geyik aslında ama geçmişle ilgili kısımları var. Sakamoto'nun Gin-Taka-Zura üçlüsüyle nasıl tanıştığını ve daha sonrasında nasıl Kaientai'yi kurduğunu anlatıyor.)

      488-491 : Afro Arc (Shinsengumi tarihindeki önemli kişilerden birinin Gintama'ya dahil oluşunu görüyoruz. Artı Zura'nın bu kişiyle olan mücadelesi falan da var. Eğlenceli epey, atlayabilirsin ama sonradan "bu kimdi" deme diye koydum :D)

      502-... : Güncel arc Shogun Suikasti Arc, 502'den başlıyor. Benim görüşüme göre 524 ile sona eriyor ama son arcın adı daha belli değil, hem yine ciddi bölümlerle devam ettiği için ayırmıyorum.

      Sil

Night Mode