Yokluk Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Geçen hafta sizi Haruhi-sama'ya sattım affedersiniz. Aylık sınav öncesi stresten patlama ve hasta olma bayramına girmiştim de elimde ne var ne yok etrafa sattım. Hatta bu hafta ve geçen hafta Rakudai Kishi gelmemiş olmasının sebebi de bu bayram. Ama şimdi efenim o kadar ayağıma kadar gelmişler stresten patlayıp hasta da olmazsam ayıp olurdu. Sınavımı da verdiğime göre yaşasın bir sonraki bayrama kadar sizinleyiz!



O DEĞİL BOKU NO HERO ACADEMİA'NIN YENİ SEZONU GELDİ!!!!!! AMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN TTTTAAAAAAANNNNRRRRIIIIIMMMMM!!!! DDEEEEEEEKKKKKUUUUUUU!!!!! YER ÇEKİMİ İLE OYNAYAN KIIIIIZZ!!! KURBAĞA KIIIIIZ!!! AAAAAAAAA!!!! AAAAALLLLLL MİİİİİİGGGGGGGHHHHHTTTTT!!!!!! PLUUUUUUUSSSSS ULTRAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! (görünmez kız da çok tatli lan kurbağa kızı geçebilir şu an emin değilim)



Ve tabi Shingeki no Kyojin'in de yeni sezonu geldi. Our lord and Savior Harambe'nin bir animeye reenkarne olması tabi ki çok fantastik. Yalan yok yeni opening o kadar da gaza getirmedi beni. O ilk opening yok mu o ilk opening. Adres bar'ına snk yazınca yanına direktman op1 çıkıyor o kadar seviyorum ilk openingi.



Yeni sezon yeni aşklar yeni hüzünler ama Kobayashi'nin Ejderya Kızları(^TM) bitmesi de ayrı koydu. Touhru'nun babası da Ejderya(^TM) gibi Ejderya(^TM)'idi şimdi yalan yok. Yav bana Ejderya Hizmetçi(^TM) bulun bulaşıklarım kendi Cumhuriyetlerini kurmaya başladılar ve benle ilgili iyi planları yok gibi... Korkuyorum.....



O değil 7'den 70'e hepiniz Boku no Hero Academia izleyin okuyun bir şey yapın. Türkçeye de Puzzle Fansub tatliş tatliş çeviriyor. Selamlar olsun onlara!. İzuku Midoriya gibi ana karakter zor bulunur benden demesi. YAV ÇOK TATLI LAN İZUKU SONRA ALL MİGHT GELİYOR SONRA  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!



Bu hafta manga konusunda büyük bir yokluk içindeyiz yalan yok. Ben, Shiroe ve Zurako'nun sınav haftasıydı. Üniversiteler birlik verip Güncelde az Manga çıkması için uğraşıyorlar pislikler :( . Haruhi-sama'nın elinden de sadece 2 Gintama geldi. Ben de size Fangirl'lik yaparak arayı doldurmaya çalışayım.



Neyse kafanızı çok ütülemeyeyim fangirlikle ve bağırmakla. Yeni Editörümüz de keşke edit verse de sizi tanıştırsak. Siz de siz olun bize editörler bulun size daha fazla edit gelsin sonsuz manga gelsin!!! Yaaay!! Kendinize çok iyi bakın ottalar! Etrafta edit falan yapmak isteyen insan falan bulursanız bana yönlendirin (t.me/razikun). Mangaların linklerini aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! Hoşçakalın!!!

                        ~Razi-kun~





Haftanın Şaekısı: Foals - Spanish Sahara

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bize Gintama da yeter hatta artar. Aslında beklediğim 1-2 seri daha var ama olsun... Ne zaman müsait olursanız, acelemiz yok ama çok da bekletmeyin, özletmeyin.

    Elinize sağlık arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  2. Süpersinizz elinize kolunuza sağlık sizden bi ricam var mangaların sayılarını online okumaya koyabilir misiniz simdiden tesekkür ederiiiim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumartesi İndirme linklerini Pazar günü de online okumaya koyuyoruz. Birazdan Zurako-san online okumaya koyar. İyi eğlenceler ~Razi-kun

      Sil

Night Mode