LYS Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Yav ben de kendime iyi demek isterdim de yav sınavlar.... Evet bu hafta sınav haftam bitiyor ama sonra lanet final ayı başlıyor. Ayıların Ayı Finallerle bir love-hate ilişkisi içindeyim. Bir yandan önemini ve "büyük resmi görme"nin iyi olduğunu biliyorum bir yandan da "STREEEEEEEEESSSSSS ÖLÜÜÜÜÜÜMMMM NEFREEEEETTT"  olayı var. Hayat garip finaller daha da ayrı bir garip. Mültikültürel bir Fansub olduğumuz için tam olarak yarımızın sınavı/finali var. Temmuzun ilk haftasına kadar bizden lütfen çokça sayı beklemeyin. Ne de olsa ben , Shiroe ve Procrastinator Temmuz 9'a kadar; Zurako, Hazukime ve Moralltach da Temmuza kadar izinli. Bu arada Finali yeni biten Haruhi de hasta olmuş ona buradan tekrar geçmiş olsun. İyileşir iyileşmez bir sürü sayı verdi haftayı kurtardı.


Güncel yazma işi eğlenceli ve bölüm çevirmekten çok daha kısa sürdüğü için umarım ara vermem. Ama verirsem de siz değerli ottaların anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum(azıcık anlayışlı olun lan!). Onun harici şuan açıkcası aklıma yazacak konu gelmiyor. Çünkü SINAVLAAAARRR!!!! STRRREEEEEEESSSS!!! ÖLÜÜÜÜÜM!!!!!!! Rakudai, Kou no Dori ve Ojojojo Temmuz 10 a kadar ara veriyor(yani yeni bölüm inşallah Temmuz 15 çıkacak).  Bokura no Himitsu'da 24 Haziran'da yeni bölümü gelecek! Siz de bu sırada diğer mangalarımızı okuyun! Mesela...


YENİ SERİ!!!! Koi to Uso! Eski bir üyemizden kalıp Saghmet'in çöktüğü çeviriler editör ararken boşta kalmasın diye Haruhi bir el attı ve çıkardı bölümü! Manga Devlet tarafından ayarlanan "aşktan yoksun" bir evliliğe karşı çıkan Nejima Yukari adlı gencin aşkını anlatıyor. Kurgulanmış evrende daha sağlıklı  bir neslin yetişmesi için insanlar daha küçükten devlet tarafından biriyle eşleştiriliyor, genetik yapıları dikkate alınarak, sonra çocuklar 16 yaşına geldiklerinde bu eşler onlara bildiriliyor ve doğal olarak da aşk böyle bir evrende var olamıyor. Manganın Animesi önümüzdeki sezon çıkıyor! Çıktığı zaman "Abi Mangası çok daha iyi yaaa~" demek için son şansınız hadi koşturun okuyun bakalım! (İlk bölüm tanıtım amaçlıdır, dahası için bize editör bulun!)


Jyuki Ningen Jumbor Haruhi'nin taze editi ve Procrastinator'un Europa Universalis kokan çevirileri ile sizlerle! Daha fazla İnşaat Daha fazla Hırs ve Daha fazla Savaş! Hepsi bu bölümde!!


Bloody Junkie'de bu hafta ana karakterimiz Mochizuki-kun(ya da kısaca Shouta-kun) paçayı kurtarabilecek mi? Saghmet'in sayfa başı 1 dakika süren "ONE FOR ALL" çevirisi ve Haruhi'nin yıldırım editleriyle sizlerle!


Canımız, Tatlımız, Hurmamız Gintama da bu hafta sizlerle!


Benden bu kadar sevgili ottalar. Yarın LYS Matematik sınavına girecek üyemiz sevgili Nicksiz'e ve tüm ottalarımıza sonsuz başarı ve şans diliyorum! Koi to Uso'yu editleyen insan olmak isterseniz bana (t.me/razikun) veya Facebook'umuza mesaj atmayı unutmayın! Her daim köle *öhöm öhöm* editör açığımız vardır! Kendinize çok iyi bakın! Linkleri aşağıya koydum tıklarsınız artık. Kendinize çok iyi bakın! İyi okumalar!!!

~Razi-kun~                            










Haftanın Şarkısı: Mystery Skulls - Ghost

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Night Mode