Rüya Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? İlk defa bu kadar geç güncel yazıyorum  hatalarım varsa kusura bakmayın. Normalde günceli Cuma akşamı hazırlar gifler, müzikler, "LAN NEREDE RAKUDAİ SHİROE BAK ÖZET YAZDIM BU HAFTA VERMELİYİZ GÜNCELİ BOŞUNA MI ÇEVİRDİM O KADAR BÖLÜMÜ" arasında aşağı yukarı 11 gibi biterdi. Ama şuan Cumartesi ve daha ilk paragrafımdayım. Gece güzel bir zaman dilimi. Kimse sizden bir şey beklemiyor bu vakitte. Hatta yapmanız gereken şey yatağa yatıp tavana bakmanız. Bundan daha işlevsel herhangi saçma bir aktivite yaparsanız yapın duvara bakmaktan daha iyi bir şey yapmış oluyorsunuz! Bu mükemmel bir şey. Tabii uyku önemli bir aktivite ve yarının(veya bugünün?) iyi geçmesi için güzel bir 6-8 (benim için 10-12) saat uyku gerekiyor (KAMU SPOTU). Bu ikisini birleştirirseniz çok işlevli günler geçirmiş olursunuz! Veya benim gibi işlevliden daha güzel bir kelime bulmaya çalışırken "amaaaaan" diyip işlevliyi kullanmaya devam edersiniz. (o değil halen Shiroe vermedi Rakudai'yi. Daha da kontrol etceğiz onu oooooooo)


Şimdi soracaksınız "Razi-kun sen neden bu hafta cuma böyle geç saatte yazıyorsun?". Ben de diyeceğim ki lanet olası fransızlar yüzünden. Abi daha demin Fransız yapımı Psikolojik-Korku filmi izledim(çünkü sınav yaklaşıyor) o biraz beklediğimden uzun sürdü tabi sanırım 20 dakikalık animelere alışmışım filmlerin de mi 20 dakika sürmesini bekledim bilemiyorum. Abi film çok fantastikti. Ailesi hardcore vejetaryan olan kız ablasının gittiği Veterinerlik Fakültesine gidiyor ve orada çeşitli olaylar sonucu YAMYAM OLUYOR!!! Ben de bunun benzeri bir şeyi okuduğumda oha hemen izlemeliyim dedim sonra olaylar olaylar. (Film 2016 yapımı "Raw" bu arada. Kalbi zayıflara ve imamlı/anneli bireylere tavsiye edilmez. Hani harbi harbi Psikolojik-Korku) Sonra Spotify hesabıma girip müzik eşliğinde yazımı yazayım dedim sonra evimden "LANET OLASI HESABIMA NEDEN GİREMİYORUM?" bağırşı çıktı! Yok benden gelmedi ben o kadar ince bağırmıyorum evden çıktı evden. Neyse lanet bir ergen hesabımı hacklemiş. Spotify takımı ile Rasim C. ile konuştum tatlı insandı beni daha üst birisine yönlendirdi sonra tatliş Salvadore abimiz hemen tüm olaya el attı ve çözdü(Adamın dibisin Salvadore buradan sana selamlar). Sonra zaten olmuş Cumartesi bir de saçmalayacak konu bulmak lazım demi? Ben de işte bunları yazdım ehe ehe.



Ooo Shiroe de gönderdiğine göre artık Mangalara geçebiliriz!! Rakudai Kishi no Chivalry çıktı! Bizim oğlan İkki ile Yakışıklı olduğu kadar şerefsiz İşihara arasındaki duello bu bölüm bitiyor. Bakalım kim nasıl neyi kazanacak! Neyi'yin cevabı sanırım duello ama olsun siz yine de okuyun bakın bir. Shiroe'nin müthiş editleri ve benim çevirilerim ile sizlerle! (o değil stella özleyen bir ben miyim? Birazdan ev Stella diye ağlayacak bak... )



Kou no Dori yine tabii ki olmazsa olmaz Zurako-san'ın çevirisi ve kesinlikle son gün editi vermeyen Shiroe-san'ın editi ile sizlerle. Yeni karakterimiz Doktor Shinomiya'yı biraz daha yakından tanıdığımız bu bölümün konusu hamilelikte içilen sigaranın anneye ve bebeğe zararları. O değil Kamu spotu SİGARA İÇMEYİN!!! ÖZELLİKLE DE HAMİLELİKTE!! Yine sinirlendim gece gece. Neyse bakın sinirleneceğim kadar kötü müymüş...



O değil Moralltach-san İngilizcesini bulamayınca Japonca'dan Bokura no Himitsu'yu çevirdi!! Abi Japonca'dan! Türkçe'ye!!! Hayır bir de üstüne üstlük editini de yaptı!! Hani bunu duyunca böyle ibretlisinden koca bir feyiz aldım. Çeviri+edit yetmiyormuş gibi üstüne Çeviri Japonca'dan ya. Yok beynim alamadı. Ha manga müthiş gidiyor. Size bu sefer Japonya'ya gelen yakışıklı bir otakunun aşk hayatından minik bir kesit gösteriyor. Çok heyecanlı!



Ojojojo'dan yeni bölüm geldi!! Shiroe ışık hızında editlemesine rağmen Hazukime-san kurul sınavlarından LANET OLASI 90 ALMAYA 5 DAKİKA ARA VERDİ VE SİZE ÇEVİRİ VERDİ. YOK CANIM NE STRES OLMASI BEN ÇOK SAKİNİM BİR KERE TAMAM MI? Manga halen zengin arkadaşımızın arkadaşlık hikayelerini anlatıyor. Yok bilerek manganın kötü reklamını yapıyorum falan değil saat çok geç oldu ondan bu.


Veee tabii ki gözbebeğimiz Gintamad'dan bu hafta Haruhi-sama size 625'i getirdi! Yaşasın!!!



Eveeeeet benden bu kadar Ottalar! O değil Çevirisi hazır olan Koi to Uso'ya editör arıyoruz! Çok tatliş yeni sezonda çıkacak bir animenin mangasını kapmak ne kadar hoş olsa da ne kadar editör o kadar köfte! Eğer siz "Ben editlerım onu huloğ!" diyorsanız Bana (t.me/razikun) mesaj atın heyecanla sizi bekliyor olacağım! Linkleri aşağıya koydum tıklarsınız artık. Kendinize çok iyi bakın! İyi okumalar!!!

~Razi-kun~                          






Haftanın Şarkısı: Green Day - Amy 

Yorum Gönder

3 Yorumlar

Night Mode