Boyumdan Bile Kısa Güncel

Merhabalar gençler ve de genç kalanlar! Yine ben, saghmet (ne yazık ki yine bana kaldınız, çünkü Razi-kun hala ülke sınırlarına giriş yapmış değil). 


Nasılsınız, afiyettesiniz inşallah? Umarım hepiniz iyisinizdir. Beni sorarsanız -ki niye sorasınız ki aslında- eh pek keyifli değilim bu aralar ama hayat işte, olur arada böyle zamanlar. Ama şanslısınız ki, bu nedenden dolayı çok yazacak bir şey bulamadığım için güncel yazısı -başlıkta da belirtildiği gibi- boyumdan bile kısa olacak ve ben CİDDEN KISA BİR BİREYİM.

Neyse, hemen asıl konumuza geçelim. Böylece sizi çok sıkmamış olurum. Bu haftaki güncel; birer bölüm Koi to Uso, Kou no Dori, Rakudai Kishi no Chivalry, Gozen 0-ji Kiss ni Shite yo, Ojojojo ve de iki bölüm Gintama’dan oluşuyor. Yani, çok da değil az da değil, ama bizim genel performansımıza göre oldukça iyi bir güncel. Sizce de öyle değil mi?

Son olarak, Moralltach ve Yato ikilisi Bokura no Himitsu’yu bitirmiş olmaları sebebiyle yerine bir seri arayışındaydılar ve yakın zamanda bir karara vardılar. Kararlarını daha sonraki bir güncelde, umarız ilk bölümleriyle beraber, açıklayacağız.


Haftaya görüşmek üzere, iyi okumalar ve de sağlıcakla kalın!

(Haftanın Şarkısı: Rosenstolz - Kleiner Prinz)






Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Emekleriniz için teşekkürler gozen i bekliyodum
    Yeni manga arayışı içindeyseniz 2 güzel shoujo önerebilirim :P

    YanıtlaSil

Night Mode