Bayram Şekeri Tadında Güncel

Merhabalar gençler ve kendini genç hissedenler! Öncelikle hepinize iyi bayramlar! Bayram bayram başınızı çok ağrıtmamaya çalışıp günceli olabildiğince kısa tutmaya çalışacağım.


Bayram sebebiyle midir nedir, bu sefer güncelimiz bereketli efenim. Bol bol bölümümüz var, misal dörder bölüm Gintama ve Koi to Uso. Koi to Uso’nun sabırsızlıkla beklediğiniz ek bölümü de bu güncelde ayrıca (yeeey!).

Ayrıca iki yeni serimizden de birer bölüm var! Bu iki seri deeeee… PORTUS VE BLACK JACK! Efenim; Black Jack Moralltach ve Yato ekibinin üzerinde karar kıldıkları yeni serileri, Moralltach’ın çevirisi ve Yato’nun editiyle. Bu muhteşem serinin adı kendini anlatmaya yeter de artar bile. Portus ise çizim tarzıyla beni etkilemiş olan, oldukça hoş bir korku mangası. Oldukça ilginç bir konusu var ve olaylar esasen eski bir video oyunu ve onunla ilgili bir efsanenin etrafında dönmekteler. Ölen insanlar göreceksiniz! (ve “Evet! Böyle şeyler tam benlik!” diyorsanız kesinlikle, şiddetle tavsiye ederim.)

VEEEE… yok başka bir şey dostlar. Bayram diye Shiroe’nin zincirlerini çözüp ona birkaç günlüğüne özgürlüğünün tadını çıkarma izni verdik. Yazıktır, o da bir tatil yüzü görsün.


Son olarak, sanıyorum ki bu şimdilik benim yazacağım son güncel hanımlar beyefendiler. O yüzden size hoşçakalın diyorum, kendinize iyi bakın! Tschaaaau~!


(Haftanın Şarkısı: Kesha - Rainbow)









Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Emeğinize sağlık, hayırlı bayramlar :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı güncelmiş harbi. 1 ayda baya bir şey birikmiş yav :3

    YanıtlaSil

Night Mode