Tatil Bitişi Öncesi Cumartesi Günceli


Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda (en sonunda) bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Ay bu güncel yazma işini özlemişim. O kadar özlemişim ki bilgisayarım açılmak istemedi. Hayır yani 5 saat önce film izliyordum sonra düzgün bir şekilde kapattım. Açtığımda yok Windows bana çok alınmış ve açılmak istemiyormuş. Tüm gücümü toplayıp açıp kapattım ve aman tanrım halen windows açılmak istemiyor! Bilgisayar sorun çözümü ile ilgili tüm bilgim bittikten sonra Google amcaya başvurdum. Bir saate yakın Google amcayı dinlerken herifin teki alt F10 a bas dedi ben de abimizi dinledim ve aman tanrım Windows geldi. Ve sonra sinirim bozuldu. Keşke daha fantastik bir cevabı olaydı sorunumun. Hani cidden iki tuşa aynı anda basmak simsiyah bir ekranı açtı mı??? Neyse sonra Bilgisayar Mühendisliği seçmemenin ne kadar doğru bir tercih olduğunu tekrar fark edip mutlu mesut bu günceli yazmaya başladım.


Saghmet-chan ben yokken bayağı eğlenmiş gördüm. Zor bela aldım güncelimi geri hiç vermeyecek gibi bir hali vardı korkuyordum ottalar. Ben o arada ne mi yapıyordum. Yav sormayın içinde 80+ yaş hatunların olduğu garip garip olayların içinde rol alıyordum hiç o konulara girmeyelim. Ama sonsuz beleş kahve içtim ondan dolayı halimden memmundum. Doğal habitatıma döndüğüm için  şuan da ayrı bir mutluyum. Bilgisayarım da sağ olsun açıldı artık Dünya bizi durduramaz!!!(ama tembellik biraz geciktirebilir ehe ehe)


Şimdiiiii ben hatunlarla uğraşırken (80 artı yaşında olduklarını söylemeyince aslında bayağı eğlenceli bir işim varmış be) Rakudai Kishi no Chivalry yi emin ellere emanet ettmek istedim. Euroka-san sağ olsun tüm Rüşvetlerimi kabul etti ve işi aldı. Hatta Rüşvetlerimden o kadar memmun kalmış ki kendisi bir manga projemizde çalışmaya başlayacak. Şimdi elimizde çeviri olunca ve Shiroe okul yokken edit yapmayı sevmediği için elimizde yine Rakudai yok. Ama merak etmeyin Shiroe nin okulu bu hafta açılıyor (benimki de açılıyor :( ) size yine okuldan kaçmak için edit getirir. Euroka-san'ın çevirilerine çöktüğüm için birkaç hafta rahat gibiyim. Bu birkaç haftayı iyi değerlendirip çeviri yapsam fena mı olur? (YAPMADI)


Koi to Uso'dan yeni bölüm geldi!! Aşklarda, Yalanlarda İkinci cilde geçti! Karakterler de iyice saçmalamaya başladı! Saghmet-chan'ın çevirisi ve Mope'un yıldırım editi ile sizlerle! Heyecan dorukta!!


Black Jack'in ikinci bölümü geldi! Yeni projelerimizin ikinci bölümlerinin bu kadar hızlı gelmesi gözümü yaşartır. Kendi anılarım canlanır. Rakudai'nin ilk iki bölümü arasında 1 aya yakın süre vardı sanırım. Hiç değişmemişiz ;w; Neyse Moralltach'ın çevirisi ve Yato'nun editi ile hızla devam ediyor!


3 bölüm Gintama geldi Aman Tanrım!! Güncele kaldı 4 bölüm!!! Ay çok heyecanlı!!


Ay o değil Life is Strange'in Prequel'i geldi. Yav özlemişim yav oyunu ve ortamını. Tabii şimdi bildiğimiz karakteri oynayınca seçtiğimiz tercihler kendi yapmak istediklerimizden daha çok Chloe napardı acaba diye düşünüyorsun. Bu biraz beni irite etse de yine olaylar ve karakterler beni mutlu etmeye yetiyor. Ne zaman Chloe'nin saçlarını maviye boyacağız çok merak ediyorum. Umarım boyarız!! Yine çok uzattım değil mi konuyu. Kendinize çok iyi bakın! Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! İyi okumalar!!!

~Razi-kun~





Gintama 646


Haftanın şarkısı: Mystery Skulls - Endlessly
Yeni albümleri de hayırlı uğurlu olsun :3

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Teşekkürler. emeğinize sağlık. ( Razi-kun hoş geldin :-) )

    YanıtlaSil
  2. Razi-kun hoş... Yok bence ben hoş geldim. Aylardır yoktum :D

    YanıtlaSil

Night Mode