Maden Suyu Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Geçen günceli çok iyi Saghmet-chan'a sattım ya halen kendimle gurur duyuyorum. Ben de günceli sattık bari ders çalışayım diyerekten işimi yaptım ve sınavdan güzel bir not aldım! Bunu kutlamak için paraya kıyıp kendime Oreo aldım. Tabii saniyesinde bitti çünkü Oreo ama olsun güzel bir saniyeydi. Yemekle kutlama yapmamak lazım sanırım çok hızlı bitiyor.


Arkadaşımın birine her hafta Cuma akşamı neden dolu olduğumu anlatırken "Peki güncel konusunu nasıl buluyorsun?" diye sordu. Uzak Memleketteki Amerikanların çok güzel bir sözü var benim yaptığım iş için. Brain Fart! Kabaca beyin gazi diye de çevirebilirsiniz ama aynı etkiyi vermiyor. Nöronlarıma hafif kafein verince yaptığı etkileşimleri buraya aktarıyorum ve bu saçmalık çıkıyor! Günceller saçma hayat daha da saçma çünkü ikisinde de bizler varız yaaay!


Geçen de Oyun Başarımlarımının en mükemmelini yaptım Civ 5 de Japonya ile Kültür Zaferi yaptım! Çok gurur duydum hoş bir andı ama sanırım 1 ay veya daha uzun süre boyunca Civ oynamam. Bunu neden anlatıyorum çünkü Shiroe ne Rakudai ne de Kou No Dori veriyor. Life is Strange : Before the Stormun ikinci Kısmı mı daha hızlı çıkacak Rakudai mi merak içindeyim. Birinde Chloe var diğerinde Stella win/win oluyor. Tabii ikisinin de bir ara çıkması lazım.


Black Jack'in yeni bölümü Yato-san'ın editi ve Moralltach'ın çevirisi sayesinde sizlerle. Bu bölümde Doktorumuzun geçmişini öğrenip Kalsiyum'un faydalarını öğreniyoruz. İbretlik bir bölüm okumanızı tavsiye ederiz. Yato-san'la hikayedeki o kalsiyum kısmına biraz takıldık ve durumun aslında biraz daha ağır olduğunu falan da neyse hikayeyi anlatmayayım burada siz koşun okuyun!

Bir gün Black Jack'in altına koyacak Jack Black Gifim kalmayacak ve o gün kötü bir gün olacak.
Koi to Uso! Saghmet-chan çevirisini yaptı Mope-san editini! Allahım işler daha karışıyor. Yakışıklı abimiz bizim esas kızla görüldü! Sonra bizim kız acep yalan mı söylüyor yoksa doğru mu!?! Hikaye'nin ismi Aşklar ve Yalanlar olunca insan ne düşüneceğini şaşırıyor Ottalar. Siz de okuyun teorilerinizi yazın!


Göz bebeğimiz Gintama'yı da unutmadık merak etmeyin! 649 ne hızlı oldu ya. Bu siteye geçişimizin de 1. Yılına az kaldı sanki. Bir ara bakmak lazım tam kaçında gelmişiz ve ne kadar Gintama getirmişiz :D


Öyle yani ottalar ben de ne kadar çok Maden suyu içmek istesem de günde 3'ten fazla içince midem deliriyor yapmamak lazım o tür şeyler. Konuyu da başlığa bağladığımıza göre hadi'n ben kaçtım! Kendinize çok iyi bakın! Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız artık. İyi okumalar!

~Razi-kun~










Haftanın Şarkısı : Mykonos - Fleet Foxes 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Night Mode