Şapka Öncesi Cumartesi Günceli

Heeey Merhaba Sevgili Ottalar! Nasılsınız? Ben de iyi sayılırım haftaya sınavım var ondan birazcık stresliyim. Çalışmak lazım... Ehe haftaya umarım birine günceli satabilirim ehe ehe (saghmet-chan'in de sanki sınavları yeni bitti ehe ehe)


Yıl bitiyor sevgili ottalar! Aralığa yaklaşmak keyiflidir. Bu sene içinde yaptıklarımızı düşünüp gelecek seneye yeni hedefler, yeni amaçlarla girmek lazım. Geçmiş senedeki hatalarımızı bulup onları düzeltmek lazım. Bir de soğuk hava ve kar her zaman iyidir. Kar'ı severiz. (Yeminle bir gün Haruhi-sama iyi sövecek bana ama hayırlısı)


Boku to Watashi no Henai Jijou Saghmet-chan'ın çevirileri ve Haruhi-sama'nın editiyle sizlerle. Bu hafta eski sevgiliyi neden takıp etmemek gerektiğini çok iyi gösteren olaylar oluyor. Yapmayın yani gerek yok.


Koi to Uso dan 2 yeni bölüm yaay! Saghmet-chanın çevirisi ve Mope-san ın editi ile bölüm sizlerle. Bir bölümde Nisaka mutfak başarı(siz)lıklarını anlatırken diğer bölümde bizim kızları bikinilerde görüyoruz. Mangayı Anneler ve imamlardan uzak tutun lütfen.


EEEY Gintama 652 sizlerle! Gözbebeğimiz Gintama'yı unuttul sanmayın


Öyle yani Ottalar bu haftalık benden bu kadar! Kendinize çok çok iyi bakın. Bu söpük günlerde içinizi dışınızı sicak tutun sicak kahveler, tatlılar falan yiyin için. Yato-san ve Moralltach-san da sınav dönemlerinden dolayı bölüm veremediler. Hepimize başarılar ve iyi şanslar! Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! İyi okumalar!  じゃあね!!!


RAZI-KUN


Koi to Uso 30

Koi to Uso 31

Boku to Watashi no Henai Jijou 5

Gintama 652 


Haftanın Şarkısı : Zamparanın Ölümü

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Aralık güzel aydır. Bilmiyorum nedense büyük bi' sempatim var bu aya (hayır kesinlikle bu ayda doğmamla alakası yok). Kar güzeldir ama evde kahveni yudumlarkenveya dışarı sadece karın güzel kokusunu almak için çıktığında. Onun dışında sıcak yaz ayları tercihimdir. Elinize sağlık!

    YanıtlaSil

Night Mode