Gökkusağı Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar! Karşınızda  bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Ben çok şükür daha demin yaşadığım minik bir burun kanamasını saymazsanız iyiyim! Herhalde mevsim değişikliğinden vücudum saçma değişikliklerde bulunmak istedi. Şaka maka ilkbaharın ortasına geldik sayılır. Havalar ısınıyor demek isterdim de dışarısı bildiğiniz yanıyor. Soğuk ne güzeldi ya sicak şeyler giyip dışarı çıkıyorduk falan. Hayırlısı olsun ne diyelim.


O değil Tokyo Ghoul'un 3. sezonu çıktı yav! Şaka maka çıktı ya. Bir de 2.sezon hiç olmamış gibi mangada devam ettiler ya! İnanamıyorum ciddi ciddi çok güzel bir süpriz oldu. Yanında bir de Boku no Hero Academia, Shokugeki no Souma ve Steins Gate gelince çok daha çılgın oldu! Steins Gate'ı cidden merak ediyorum ne yapacaklar, ne edecekler... Yav bu sezon ciddi ciddi bayağı fantastik bir sezon. Sonumuz hayrola. Tokyo Ghoul'un ilk bölümü için yorumlarım şimdilik güzelimsi diyelim. Biraz yavaş(?) işlendi sanırım? Emin değilim yav 20 dakikalık bir bölümden pek bir şey denemiyor ama heyecan dorukta bakalım nasıl olacak!


Ben size Sonsuz Tokyo Ghoul çığlıklarımla yalnız bırakmaktansa mangalardan bahsedeyim. Şimdi biliyorsunuz ki ben kendim o kadar fazla çalışkan, zamanı mükemmel planlayan ve kesinlikle yeni saçma ispanyol banka soyma dizilerine sarmayan birisi olarak size çeviri yaptım canım. Sadece o çevirileri var olmayan kedim yedi. Veya bilgisayardan sildi? Anladınız siz. Yeni sezonu da çıktı demi ya La Casa de Papel'in. İspanyolca fantastik bir dil. O dizi yüzünden 1 hafta boyunca etrafta "Por favor!" diye bağırıyorum.


Koi to Uso yine çevirisi Saghmet-chan ve editi Mope-san ile sizlerle! Neji kararını veriyor! İhanet sayılabilir mi bu? Ririna bu duruma ne diyecek? Tüm hepsi ve devamı için okumaya devam!


07 Ghost serisi de AnimeSue ile beraber ortak proje olarak devam ediyor! AnimeSue'den Mope-san'ın editi ve bizim Saghmet-chan'ımızın çevirisine sonsuz teşekkürler. Tanıtım yapması için Saghmet-chan'ı dürtükledim ama kendisinden tek "Aman Tanrım başrolde bir kadın karakter var neler oluyor?" çıktı. Okuyun okuyun yorumlarınızı bekliyoruz!


Ve tabii ki olmazsa olmazımız (ara sıra olmuyor ama olsun) Gintama!


Bizden bu kadar sevgili ottalar! Ben de saçma kan lekelerini temizleyeyim. Her taraf damla damla kan oldu :( Siz de alttaki linklere tıklayın ve kendinize çok iyi bakın! İyi okumalar!!  じゃあね!!!



 RAZI-KUN                   








Haftanın Şarkısı: Rainbow - Catch the Rainbow
                   

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Emeğinize sağlık. Birkaç haftadır takip edemiyorum teşekkür de edemedim.

    YanıtlaSil
  2. 07 ghost ve diğerleri çok çok teşekkürler emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız. Cerrahide ve donör olarak risk yoktur. o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Night Mode