Canavar Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Valla ben de hafif uykuluyum. Size bu günceli yazayım derken bir sürü planda olmayan iş geldi falan. Sonra bir bakmışsınız saat 11 olmuş ben daha başlık bile yazmamışım. Neyse canım olur öyle şeyler değil mi?


O değil sevgili ottalar bana yeni köl-*öhöm öhöm* editör, editör geldi! Herkes Elfa-chan'a hoş geldin desin! Kendisine ben en yakın boş vakit bulduğumda sayfa hazırlayıp resmi editör yapacağım. Kendisine geldiği an itibariyle mükemmel iş ahlakım yüzünden hemen (yani 1 hafta sonra) çevirisini verip anında iş yapmadığı için azarlanmıştır. Yorozuya ruhunu devam ettirdiğimiz için kendimizle gurur duyuyoruz. Bu arada iş yapmayan diğer arkadaşlarımızdan sizlere kısa bir mesaj iletelim. Hepsi sınavlarıyla uğraşıp ağlıyorlar. Benim de en kısa zamanda uğraşıp ağlamam lazım....


Sizlere 2 bölüm Koi to Uso, 1 Bölüm de Boku to Watashi no Henai Jijou var! Böyle toplu bir şekilde söyledim bana da bir garip geldi. Çevirmen ve editörlere nasıl hitap edeceğimi de bilemedim. Aman siz zaten hepsini benden daha iyi biliyorsunuz. Benim de kolayıma geldi ehehehe.


Biraz kısa bir güncel oldu affedersiniz Ottalar. Biraz planlama sıkıntısı çektim ben de sonuç böyle oldu. Gelecek güncele umarız kii Elfa-chan editi tamamlar ve size tatliş bir Bölüm daha verebiliriz. Yeni bölüm de güzek bir bölüm diyip sizleri heyecanlandırayım ehe. Bizden bu kadar sevgili ottalar! Kendinize çok çok çok iyi bakın! Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! İyi okumalar!  じゃあね!!!


                            RAZI-KUN








Haftanın Şarkısı: Lin Pesto - Yazlık



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Emeğinize sağlık. Lin Pesto seven bir tek ben değilmişim,sevindim :3

    YanıtlaSil

Night Mode