O Kadar İşimin Arasında Geciken Güncel


Evet arkadaşlar, başlıktaki gibi... çok yoğunum bu sıralar... Ben saghmet bu arada, uzun zamandan sonra merhabalar! Nasılsınız, afiyettesiniz inşallah?

Bizler iyi olmaya çalışıyoruz; finaller, çalışmalar, hastaneler falan derken o kadar koşuşturmacanın arasında ne kadar iyi olunabiliyorsa tabii...


Hal böyle olunca yazıyı da oldukça kısa tutacağım arkadaşlar, zaten şimdiye dek yazmayı da unutmuştum... O kısım çok karışık, bu yüzden hiç girmiyorum nedenine.

Bu hafta elimizde 07-Ghost, Koi to Uso ve de Boku to Watashi no Henai Jijou var. Hepsinin çevirmeni benim, günceli de ben yazdım zaten (geç de kalmış olsam), şu an güncelin adını aşırı saghmet günceli diye değiştirmeyi düşünmüyor değilim açıkçası. Editörlerimiz ise sevgili Haruhi ve değerli Mope.

Ayrıca bu güncelle Boku to Watashi no Henai Jijou'yu da bitirmiş oluyoruz, cümlemize geçmiş olsun umarım kimse bu kadar aptal iki kişiyle gerçek hayatta uğraşmak zorunda kalmaz.

Bölüm linklerini aşağıya ekliyor ve de sizlere iyi okumalar diliyorum efenim! Tschau~!



(P.S: Haftanın şarkısını mutlaka dinleyin, güzeldir - güzel olmasa koymayız gerçi ;D )

(Haftanın Şarkısı: Malú - Ciudad De Papel)






Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Emeğinize sağlık arkadaşlar

    YanıtlaSil
  2. Emeklerinize sağlık arkadaşlar, yalnız Boku to Watashi no Henai Jijou 17. bölümünde 16. bölümün indirme linki eklenmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bölüm güncellenmiştir ^^ indirebilirsiniz
      Teşekkür ederiz :3
      -Haruhi

      Sil
  3. Teşekkürler, Gintama da bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. çok çok teşekkürler özellikle 07 ghost için :)

    YanıtlaSil

Night Mode