Hızlı ve Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba sevgili Ottalar! Karşınızda bendeniz Razi-kun! Nasılsınız iyi misiniz? Ayıptır söylemesi sınavdan çıkıp yazazağım günceli, yayınlanmasına 22 dakika kala yazıyorum. ehehe Planlama departmanında büyük sıkıntılar var bu sene sanırım... Bundan dolayı size şimşek hızında bir güncel yazıyorum! Hazır mısınız???


Bunu yazar yazmaz Bilgisayarımın sarjının bitmesi de çok dramatik oldu. Sanırım dünya buna hazır değil...


Sizlere 3 bölüm Wagamama Chie-chan'ım var! 1 bölümü saygıdeğer Mope-san 2 bölümünü Haruhi-sama editledi! İçeriğinin ne olduğunu bilmiyorum ama bence kesinlikle çok heyecanlıdır ve herkesin (ben de dahil olmak üzere) okuması lazım! Okuyun ki içinde ne olduğunu insanlara anlatın!!!

Böyle bir şey işte ya anladınız siz
1 Bölüm benim çevirip değerli  Saprofit89-senpai'nin editlediği Ojojojo var! Bizim Tsundere zengin ablamız ile yakışıklı delikanlımız alışverişe date'ine gidiyorlar.  Aslında date değil çünkü isim koymakta gurur yapan ablamızı hepimiz çok iyi tanıyoruz.  Öncesinde ve devamında bir sürü komikli olay geçiyor! Okuyun ve sizler de çok eğlenin!


Ve uzun bir aradan sonra Kou no Dori geldi!!! Saprofit98-senpai editledi!  Neden peki uzun bir ara? Hayır biz çok tembel olduğumuz için değil İngilizce çevirmenleri uzun süredir çeviri yapmadığı ve bizim onların günceline geldiğimiz için uzun aralıklarla yapıyoruz! Yaa bakın bizden kötüleri de var işte bu dünyada! Ama eğer uzun bir süre daha gelmezse çevirisi biz de seriyi bırakabiliriz affedersiniz :(


Woow 11 dakika kala size her zamna olduğu göz bebeğimiz 2 tane Gintama'yı veriyoruz! Ayıptır söylemesi Gintama için halen yedek çevirmen arıyoruz!


Gintama için Yedek çevirmen hariç genel olarak artı 1(sayıyla 1) çevirmen arıyoruz!!! Editör de her daim aramaktayız zaten de şuan asıl Çevirmene ihtiyacımız var! DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ÇEVİRMEN ARIYORUUUUUZ!!! Komşularınıza falan aşure götürürken söylemeyi unutmayın bu bilgiyi. Aşure haftası oldu halen kimse aşure getirmedi bana bunu hatırlayıp üzüldüm... Ama üzülecek vakit yok Çünkü 8 dakika sonra güncel yayınlanacak!!! AAAAA Hadin kendinize çok iyi bakın sevgili ottalar! Mutlu mesut linklere basıp okuyun! じゃあね!!!


RAZI-KUN








Haftanın Şarkısı: Magenta Another Sky - Hitomi Harada

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. 11 dakika geç kaldığım için affedersin ehe ehe @Razi-kun

    YanıtlaSil
  2. Gintama önceki güncelin sayıları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günceli hızlı yazmaya çalışınca eski sayıları da yanlışlıkla eklemişim... Whoops.... Affedersiniz... Biz kesinlikle mühtiş ve aşırı profesyonel bir fansubız! @Razi-kun

      Sil

Night Mode