GİNTAMA 437 - 9 + 1 = YAGYUU JYUUBEİ

Herkese yeniden selamlar! 
Müthiş bir arc başlıyor :D
Bu arc'ta oldukça eğlenip kahkahalar atacağımızı düşünüyorum :))

Lafı uzatmadan; 
Gintama 437: 9 + 1 = Yagyuu Jyuubei 
bölümü indirmek için buradan devam! 

yorumlarınızı bekler, keyifli okumalar dileriz! :)



...karalamadefteri...

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. ellerineze sağlık :3 çok eğlenceli ve komik bir bölümdü çok gintamamsı bir bölümdü demek daha doğru olur galiba ^^
    ingilizcesini defalarca okumama rağmen kahkahalarımı tutamadım
    meğersem çoğu şeyi anlamamışım kagura sdfdffgsg bu kız manyak ya aslında mangaka işi bu kadar şakaya vurmasa çok yakışıklı bir karakter çıkar ama u.u hijikatada ,kagurada gorilla-sensei ye kurban gitti TT_TT shinpachinin değişmemesi mutluluk vericiydi bir bölümde çıktığı gibi *sihirli kız patsuan * gibi bir karakter gelse rahat kusardım ... sadaharu da yakıyor hani hiç onun kadar ateşli bir kız kö..-at görmedim .. gelelim gintokiye favorim ginko :D tepkileri filan adfdfsdfd kırdı geçirdi kyubei de çok yakışıklı olmuş resmen zura nın ikizi ... şuan en çok genderbenderını merak ettiğim karakter madao nasıl bişi çıkar acaba ondan sourichi sensei keşke onada değinse

    YanıtlaSil
  2. Beğenmenize sevindim :)

    Ben de İngilizce'sini okurken anladığımdan çok daha fazlasını, çeviri yaparken anlıyorum zaten :D Yoksa fazla üzerinde durmuyordum esprilerin,referansların falan. Onun dışında en bombası da Hijikata oldu benim gözümde XD Neyse, bilmeyenlere daha fazla spoiler vermeyelim :)

    Bu sıralar okulumdaki yoğunluktan dolayı çeviri yavaş gidiyor, o yüzden sizleri biraz daha bekleteceğiz. Önümüzdeki haftalar biraz daha rahat gibi, o yüzden bir şekilde telafi edeceğiz :)

    Sabrınız için teşekkürler, takipte kalın ;)

    --rassvet

    YanıtlaSil

Night Mode