Atmosferik Y***** Metal Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Yav sormayın ben iyi değilim. SINAV VAR YA... ÜHÜÜÜÜÜ... DAHA GEÇEN BİTMİŞTİ NEDEN BAŞLADI YAAAA.... ÜHHHÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.... Neyse bu sefer en azından şükür hasta değilim (bunu yazarken hapşırsam komik olurdu). O değil "Sınav Öncesi Klasik Ders Çalışmak Harici Her Türlü Saçma İşi Yapma(^TM)" adı altında Renai Boukun izledim. Yav Legal Harem Animesi yapmışlar çok eğlendim. Ayıptır söylemesi Gasai Yuno (nam-ı diğer "Pembeyi gördün mü kaçacaksın")  ile başlayan Yandere sevdam sayesinde başladım bu animeye. Nerede "Yandere orada Razi-kun" sloganı ile gittiğimiz bu yolda açıkçası Renai Boukun'u beklemiyordum. Yandere diye geldik aşırı eğlenceli  saçma bir anime geldi. Güzel olan yanı saçma olması ve eğlendirmesi. Hani sezonun ortasına geldik sayılır ya. Artık aşağı yukarı her Animeden beklentimiz var demi? Hani SnK izlerken ne izlediğinin farkındasın ve neler olacağını da aşağı yukarı biliyorsun. Birileri ölecek titanlar gelecek sonra yeni bilgiler ile şoke olacağız falan (Ymir her zaman kalbimizde) filan. Ama abi normal harem diye başlayan bu yolda açıkcası *bölüm 5 spoilerı başlangıcı * herifin cennette şeytan ve tanrı ile konuşmasını beklemiyordum veya Hem mazoşişt hem de sadist garip ağ güçlü(???) hatun gelmesini falan hiç. Özellikle hanı yanderemiz olmasına rağmen bir de bu hatun var. *bölüm 5 spoiler bitişi* Anime saçma ama eğlenceli demedi demeyin. Tabii bir KonoSuba değil ama yine de hoş güzel.

SINAVLARDAN KAÇIŞ YOK

Sınav beklediğimden daha sert gelince ben de ehe ayıptır söylemesi ehe çeviri yapmadım... Affedersiniz..... Zaten bu hafta Shiroe-san'ın sınavı sebep göstermesi ile paylaşmayacaktık. Hafta'ya için de ben şimdi sınav diyorum.. Sorry... Tam da ilk teşekkür yorumumuzu aldıktan sonra sayı verememek üzüyor.... Üzgünüz....

Shiroe-san böyle bakışlar atıyor bana... Korkuyorum...

Gozen'i bırakmışız... Başka bir Çeviri grubu mu el atmış veya biz mi onlara el atmışız? Yok aynı anda mı olmuş? Valla bir şey demişlerdi ama hiç dinlemedim kim ne etti ne yaptı uzun lafın kısası Artık Gozen veremiyoruz... Saprofit89-senpai zaten çok yoğundu onun adına iyi oldu. Yeni proje girer mi Editlere ara mı verir bilemedim. Haftaya ondan haber alıp size iletirim.

Arakawa Under The Bridge
Saghmett'en komedi animesi arayanlara tavsiye

Kou No Dori'nin yeni bölümü geldi! Anensefali'li bebeğin hikayesi'nin son bölümü! Zurako-san'ın çevirisi ve Shiroe-kun'un editi ile yine göz kamaştırdı!


Haruhi-san 2 bölüm Gintama verdi! Yaaay!


Bu kadar üzücü haberden sonra ben de size Atmosferik Black Metal Şarkı hediye edeyim. Hep beraber açıp senkronize ağlama seansı yaparız. Bize Editör bulun size daha fazla güncel verek! Ay finaller yaklaşıyor.... Ay... Sesi aç sesi. Ver bası! Benden bu kadar ottalar! Kendinize çok iyi bakın! İyi okumalar!!!
"Abi sende bölüm var mı?" "Yoh, sende?"


~Razi-kun~











Haftanın Şarkısı: Waldgeflüster - Der Traumschaender

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Yaaaayyyyy.Gintama Elinize SAğlık.

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık. Geç gördüm bu hafta epey yoğundum :)

    YanıtlaSil
  3. 2 haftadır yoksunuz. Ara mı verdiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ekipçe yoğun bir dönemden geçtiğimiz için yeni bölüm çıkaramadık ve bunun için de üzgünüz ama bu hafta birkaç tane gelecek. yani gelir herhalde :)
      ~zurako

      Sil
    2. Kolay gelsin :) Dönüş için teşekkürler

      Sil

Night Mode