Balık Öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba sevgili Ottalar! Karşınızda bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Ben de heyecanlıyım birazdan balık yapacağım kendime acep nasıl olacak. Bir de işin içine mısır unu falan karışacak. Yakmamayı becerirsem bence tadı güzel olacak ama uzun süredir yemekle uğraşmadığım için korkuyorum. Yemeği bir de yakınca insan verdiği paraya ve emeğe çok üzülüyor. Ama kötü şeyler düşünmeyelim güzel düşünelim yemeklerimize sevgi katalım ve sevgilerimizin ateşin ortasında yanıp temizlenmesi zor büyük dertler olmasını izlemeyelim.


Aranızda belki seveni vardır veya bu paragraftan sonra seveni olur Macklemore'un Gemini isimli yeni albümü çıktı. Nedense ilk albümü kadar sevemedim ama yine de bir sürü güzel şarkısı var. Daha 2 hafta önce Macklemore un bir şarkısını paylaştığım için yeni albümden şarkı paylaşmayacağım merak eden için Youtube/Spotify dan rahatça bulabilir.


Uzun süredir Shiroe ne Rakudai ne de Kou no Dori verdi. Bundan dolayı ona karşı sanırım biraz sert davrandım sanırım çünkü bu hafta da herhangi bir şey vermedi. Özür dilerim Shiroe sert davrandığım için. AMA KAÇ HAFTADIR STELLA GÖREMİYORUZ SHİROE!! STELLASIZLIĞA NASIL DAYANIRIZ Kİ BİZ SHİROE!!!! STELLAAAAAAAAA!!!!!


Yato-san bu hafta çıkan aksiliklerden dolayı size bölüm getiremedi. Umarız Yato-san kolayca aksiliklerini halleder! Kolay gelsin Yato-san!!


Haruhi-san'ın editi ve Saghmet-chan çevirisi sağ olsun 2 adet Boku to Watashi no Henai Jijou bölümü var. Müzisyen abimiz akıllanacak mı görelim!


Yalanlar ve Aşklarda bu hafta! Devletin getirdiği sevgiliye kendi sevgilini anlatırsan ne olur? Bu mu oluyormuş?? Demek ki?? Mope-san'nın editi ve Saghmet-chan'ın çevirisi sizlerle!


Gözbebeğimiz Gintama'dan size bir bölüm. Yaşasın!


Eveeet bu haftalık da benden bu kadar. Haftaya sınavım olduğu için (EVET 3 HAFTA OLDU VE SINAVIM VAR LANET OLSUN) saghmet-chan'dan bu seferlik bir güncel yazısı rica edebilirim. Umarım Saghmet-chan bana günceli geri verme inceliğini gösterir. Kaçtım ben Ottalar kendinize çok iyi bakın! Linkleri Aşağıya bırakıyorum tıklarsınız artık. Hoşçakalın!


~Razi-kun~








Haftanın Şarkısı : Bradio - Flyers

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Ellerinize sağlık.Kolay gelsin size

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık. Ben yaptığım yemeği yaksam da yerim (köz olmamışsa tabii) o kadar uğraştım ben onla yicem tabii!!

    YanıtlaSil

Night Mode