GİNTAMA 537 - 'VE ADI DA...' & GİNTAMA 538 - DOĞRU YOL


Güncel!!

Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle 537'yi geç çıkarmak zorunda kaldım. Ardından da kendimi Picasso gibi hissetmeme neden olan bi renkli sayfa editi gerçekleştirdim ki, ne siz sorun, ne ben söyleyeyim :D Neyse, sonuç hoş oldu gibi.

****************************

Sorachi Okuyucularla Buluşuyor, Soru Köşesi 187

Soru: Sorachi-sensei, iyi günler! Yato klanının evim dedikleri bir gezegen var mı?

Cevap: Yok. Yato klanı, evrende bencilce savaşlar çıkarmaya başladılar. Sahip oldukları güç yüzünden, kendi ana gezegenlerini yok edecek kadar çirkinleştiler. Hayatta kalanlara gelince, her yerde kendilerinden nefret edildiği için, başka gezegenlerde gizlenmiş bir şekilde yaşıyorlar ve toplumdan dışlanmış kişiler olarak, Harusame'nin yeraltı toplumuna benzer bir hayat sürüyorlar.

****************************

Sorachi Okuyucularla Buluşuyor, Soru Köşesi 188

Soru: Umibouzu ve Housen düşmandılar, öyle değil mi? Cilt 25'te bunu belirten bir sahne var... Ama Kamui, Housen'in öğrencisi oldu, dimi? Umibouzu buna razı geldi mi?

Cevap: Kamui'nin Housen'in öğrencisi olmasının hikayesi, Kamui ve Umibouzu'nun kavga edip yollarını ayırmasından sonra gerçekleşiyor. Umibouzu, güç bakımından Housen'in eşiti olduğundan dolayı, Kamui düşündü ki, eğer Housen'in öğrencisi olursa, evrenin en güçlü kişisi olabilirdi.

****************************

Gintama Cilt 58'in toplu indirme linkine Gintama Ciltleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz!!

Gintama 537 - 'Ve Adı Da...'
İndirmek için tıklayın.

Gintama 538 - Doğru Yol
İndirmek için tıklayın.

Hepinize iyi okumalar!!

--rassvet-- 




Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Hızlıyım Yetiştim :D Çok Saolun Çeviriler İçinn <3 Sonunda Animede Başladı OH BE! Dedim :D

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık manga harika gidiyor :D anime bu bölümlere geldiğinde izlenme rekorları kırarsa şaşırmam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni sezonun animasyon kalitesi de şimdilik harika gidiyor, umarım sıra bu bölümlerin yayınlanmasına geldiğinde de aynı şekilde devam ederler.

      Bu arcla birlikte Gintama'da pek çok şey değişecekmiş gibime geliyor. Manganın bitmesinden bahsetmiyorum, sadece komedisi aynı kalsa bile mangadaki dengeler değişecek gibi. Bu arcın sonunu cidden merakla bekliyorum :)

      Yorumun için asıl biz teşekkür ederiz :)

      --rassvet

      Sil
  3. Usta bence manga bu bi iki yıla biter.. Çünkü gintoki nin geçmişini tamamen öğrendik sonra shinsengumi nin kuruluşu da bitti yani flashback arc lar daha gelmez.. tendoushi olaylarını yakinda başlayip manga biterse şaşırmam.. ama şundan eminim finali efsane olacak. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer bitirmek istemezlerse bu manga değil 2 , 22 yıl daha gider istediği kadar olay hikayesi bitsin sadece yorozuya görevlerini bile uydursalar , kedi kovalatsalar gene okur gene izleri :D

      Sil
    2. Haklısın goril-sensei ne çizerse çizsin yine okuruz. . :)) inşallah öyle olur çünkü gitama dan ayrılmaya daha hazır değilim. . Her gün en az iki üç bölüm kesin izlerim.. bitince tekrar baştan başlayıp izliyorum. . Resmen benim için günlük bi rutin oldu. . :D
      Sayenizde mangalarini da okuma fırsatı verdiniz bize. . Gerçekten çok teşekkürler. . Hakkınız ödenmez. .

      Sil
  4. Son 2 bölüm muhteşemdi çevirileriniz için teşekkürler . OP ve Gintama hiç bitmesin lan :(

    YanıtlaSil

Night Mode