Pazar Öncesi Cumartesi Günceli*

Merhaba Sevgili Ottalar!! Karşınızda yine bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? YAV KONOSUBA BİTTİ YA.... Abi bu sefer yeni sezon falan da var demediler çok üzüldüm. Aqua'nın mallıkları, Darkness'ın "tank olma arzusu" ve Megumin'in EXPLOOOSİON!!'ları olmadan nasıl yaşamımıza devam edeceğiz :( Hayatın korkunçluklarından kaçmak için bu seçeneğimiz de kalmadığına göre size yaşamın faniliğini ve ölümün nazik sessizliğinin yakınlaştığını unutturacak güzel bir aktivite önereyim. BİZE EDİTÖR OLMAK! O değil şu ana kadar 4 kişi editör olmak istiyorum dedi 2 kişi Telegramdan bana ulaştı ama halen kimse verdiğimiz "Edit gücünü göster kardeş" testimizi geri vermedi. Yav valla ısırmıyoruz sadece iş yıkacağız o kadar. Ki çok tatlı bir fangrubumuz var. Herkes at falan seviyor, grup resmimiz de sevimli bir ünikorn. Herkes birbirine iş yıkmak için sebep falan arıyor. Çok tatlışız la biz.



Mangalara geçelim! Rakudai Kishi no Cavalry, Shiroe-san'ın muthiş editleriyle bu hafta da bizle! Yav Shiroe hızlı gidiyor benim çeviri depoma yaklaştı ben de yavaş yavaş çeviri yapmaya başlayayım. Neyse İkki ve koca KALPLİ Stella'mız okula başlayacak bu hafta! Ama o da ne Stella'ya rakipler mi çıkıyor! Bakalım koca kalbi Stella'nın İkki'yi elinde tutmasına yarayacak mı? Şükür İkki Shiroe-san gibi değil yoksa direkt Loli'ye giderdi... Ve evet Shiroe'nin bu seriyi almasının sebebi içinde Loli olması...



Lolilerden bahsetmişken bakın tekrar bir Loli tekrar bir Shiroe. Ojojojo yeni bölümüyle geldi! Efsanelere göre Hazukime-san kendine editör bulunca 3 gün 3 gece halay çekmiş ama sonra çeviri yapması gerektiğini fark edip depresyona girmiş. Kalplerimiz seninle Hazukime-san. Kalplerimiz seninle... Ojojojo da fena gidiyor. Zengin arkadaşımız bu sefer neler yapacak bekliyoruz!



PhotoshopMaster Shiroe-san etrafı ateşe verip bir edit daha atıyor! Kou no Dori halen devam ediyor!! Liseli bir hanımefendi sevgilisinden hamile kalıyor ve kürtaj yaptırmak için doktorumuza başvuruyor. Zurako-san'nın müthiş çevirileriyle yeni bir bölüm sizlerle!



Gintama bu sefer sizlere 3 bölümle geliyor! Güncele 17 kaldı! Yavaş ama emin adımlarla geliyoruz!! Hüloooğ!!!



Gozen 0-ji için özel olarak özür diliyoruz bu hafta size veremedik. Ama Jukie Ningen Jumbor, Bloody Junkie ve Wagame Chie-chan'ın hepsi Haruhi-san'ın olduğu için edit gücümüz yetemiyor. Kız hangisine koşsun yazık bizim düzeltmelerle uğraşıyor oradan oraya şey ediyor sonra oraya şey edince vakit kalmıyor! Editör bulun bize. Ve bu liste biz yeni editörler bulana kadar devam edecek. Ki Shiroe-san bu hafta çıkardığımız 6 manganın yarısını editledi geri kalan yarısı da Haruhi-san'ın editi. Durum ne yazik ki böyle. Uzun lafın kısası EDİTÖR BULUN BİZE!!



Size Editör yetmiyor diye ağlamam bittiğine göre bu haftanın güncelini de  bitirebiliriz! Kendinize çok iyi bakın ottalar! Etrafta  edit falan yapmak isteyen insan falan bulursanız bana yönlendirin (t.me/razikun). Mangaların linklerini aşağıya bıraktım tıklarsınız artık! Hoşçakalın!!!



*ve hayır başlık bulamıyor falan da değilim tamam mı... Baka...  ~Razi-kun~

Rakudai Kishi no Cavalry 3 İNDİR!

Ojojojo 7 İNDİR!

Kou no Dori 4,1 İNDİR!

Gintama 607 İNDİR!

Gintama 608 İNDİR!

Gintama 609 İNDİR!

Haftanın Şarkısı: Cosmic Love - Florence + the Machine

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Her zamanki gibi elinize sağlık. Yalnız Razi-dono bir sorum olacaktı: Shiroe-san henüz bir (sayıyla 1) bölüm editlemişken sizin çeviri deponuza yaklaştıysa bunca hafta boyunca hiç bir çeviri yapmadan oturduğunuz anlamına mı geliyor? Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe birazcık öyle oldu sanırım... Ama haftanın şarkısı falan buluyorum çok iş o!! ~Razi-kun

      Sil
  2. Gintama gelmiş, Kou no Dori gelmiş, daha ne olsun! Elinize sağlık keyifle okudum.

    YanıtlaSil

Night Mode