Shiroe'nin Atarı öncesi Cumartesi Günceli

Merhaba Sevgili Ottalar! Karşınızda bendeniz Razi-kun var! Nasılsınız iyi misiniz? Ben bayağı uykulu sayılırım. Bakalım bu denli uykulu iken nasıl bir güncel yazacağım. Geceleri daha "kıreağtif" bir insan olduğumu düşünürüm ama uykulu olmanın duruma faydası veya zararı var mıdır fikrim yok. İQ uykusuzluk ile ters orantılı ise İQ ile yaratıcılık arasında bir bağ var mı onu bulmak lazım. Neeeyse uzun lafın kısası uykum var saçmalarsam ondan sayın.


Asıl bugün konuşmak istediğim konuya gelelim. Shiroe okul başlamasına rağmen halen Rakudai vermedi! Hatta Kou no Dori bile vermedi!! Onu Güncelde sövmekle tehdit etmeme rağmen bir değişiklik olmadı. Stella'sız çok uzun süre geçti dostlar. İçimden bir ses bunun yüzde yüz tembellik olmadığını birazcık beni sinir etme isteği olduğunu da söylüyor. Neyse demek istediğim Shiroe ellerini yıkamayan pis bir insan! (çok güzel söverim)


Saghmet-chan'ın çevirdiği ve Mope-sanın editlediği Koi to Uso'dan sizlere 2 bölüm geldi! Animesinin de son bölümü bu hafta çıkacak olsa gerek. Animesi mi daha iyiydi mangası mı tartışmasını bitirmek için haftaya  burada buluşalım. (kesinlikle mangası)


Black Jack'in üçüncü bölümü Yato-san'ın editi ve Moralltach-san'ın çevirisi ile sizlerle. Bu bölümde havalı doktorumuz hastasından lanetli bir kistik teratom'u çıkarmaya çalışıyor. Bu sene kurduğum en fantastik cümle de bu olsa gerek. Bakın bakalım kulağa fantastik geldiği gibi fantastik miymiş!


YENİ SERİ! Boku to Watashi no Henai Jijou, Haruhi-sama'nın editi ve Saghmet-chan'ın çevirisi ile sizlerle. Bu mangamız size Bir pastacı yamağı ile bir şarkıcının sevimli, tuhaf aşk hikayesini anlatıyor! Bir okuyu bakın bakalım nasılmış aşk pastaları(??). Yok uykulu olunca güncel yazılmıyormuş...


Vee tabii ki Göz bebeğimiz Gintama'yı unutmadık size bir bölüm getirdik! Güncele kaldı 4!


Eveeet ikimiz için de acı/cringe karışımı olan bu yazımızın da son paragrafına geldik. Tamam söz haftaya daha erken yazmaya çalışacağım ottalar. Sözü çok uzatmadan keseyim. Linkleri aşağıya bıraktım tıklarsınız! Kendinize iyi bakın iyi okumalar!

~Razi-kun~






Haftanın Şarkısı: Speedy Ortiz - No Below

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Night Mode