Tatil Bitişi Öncesi Cumartesi Günceli


Merhaba Sevgili Ottalar nasılsınız? Sormayın tatilim bitiyor yav :( Tatilde de sonsuz şey yapacaktım güya ama tabi 14 güne ne sıkıştırabilirsin ki? Bitirdiğim tek şey para olduğu için devam eden öğrencilik hayatımda ekmek arası makarna yemeye başlayacağız. Aranızda aile ile yaşayan insanlar varsa gidip bir sarılın teşekkür edin valla. Ben de zamanında ergen hislerime kapanıp hayaller kurardım pek öyle olmuyor. Yok ya aslında oluyor şimdi ne yalan söyleyeyim. Aile dışında yaşamanın da kocaman artıları var. Hem eğlenceli hem üzücü bir olay. Neyse kafanızı karıştırmayalım benim de kafam karıştı.


Yeni dönem yeni şans! Kış bitmesi tabi üzücü bir olay. Sıcak günlerde sıcak kahve içmek üzer. Özellikle de yere yumurta kırınca pişecek bir memleket sıcaklığı ise çok üzer. Ama aranızda "Hararet alıyor abi!" diyerek kaynar çay içmeyi seven sayko insanlar da vardır elbet. O insanlardan olamadım ne yazık ki. Hocam almıyor sıcak içince ısınırsın. Bir ara buzlu içecekler yapmayı öğrenmeliyim. Yaptığım çoğu soğuk içecek süt ve sonsuz şekerden ibaret olduğu için diyabet olmaktan korkuyorum. Soğuk çay denemelerim de elma kokulu çay suyu olmaktan ileri gidemedi. Bol bol deneme yapıp güzel metotlar ucuz içecekler bulmak lazım. Tabii bir ara hepimizin topluca sınıfı geçmesi lazım. O da çok önemli bir nokta.


Neyse artık mangaları saymaya başlayayım yol tutmaya başladı. Mope-san ve Saghmet-chan'dan size iki bölüm Koi to Uso var! Bir bölüm devam bölüm biri de İngilizce bulamadığımız bir bölümün Japoncadan çevrilmiş hali!


Saghmet-chan'dan yine çeviriler sel gibi geliyor Haruhi-san da edit yapıp 2 bölüm Boku to Watashi no Henai Jijou geliyor! Haruhi-san verdiğim çeviriyi sevmeyip başka editler yapması üzüyor ne diyelim. Tabii rahat oluyorum o ayrı konu.


Haruhi-san Gintama severleri yalnız bırakmamak için 2 bölüm verdi! Teşekkürler Haruhi-san!

Bizden bu kadar sevgili Ottalar! Saghmet-chan'a buradan bir sürü teşekkürler günceli yüklediği için ehe ehe yolculuk sağ olsun insanlara iş yıkmak :3 Hepimiz bu dönem çokça çalışıp derslerimizi sınıflarımızı geçip mutlu olalım mesut olalım. Kendinize çok iyi bakın Ottalar! Hepinize iyi okumalar!


Dipnot: Bu arada haftada bir yerine(çok haftada bir yapıyorduk ya) iki haftada bir güncel çıkarma kararı aldık. Her şey sınıf geçmemiz için.

(saghmet'ten küçük bir not: Çay cidden harareti alıyor arkadaşlar. Sıcaklayınca sıcak bir şeyler içmek dış dünyanın sizden daha serin olduğu hissini uyandırır. Dinlemeyin siz bu Razi-kun'u.)

(Haftanın şarkısı: Daughter - Smother)




Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Ellerinize ve emeklerinize sağlık, şu tatilde bile bölüm verip zamanınızdan kısabiliyorsunuz, gerçekten de harikasınız

    YanıtlaSil

Night Mode