Sefgililer Günü Ertesi

Bir güncelle daha karşınızdayız ottalar :3 umarım bu süre zarfında güzel anılar da biriktirmişsinizdir. Ben yine klasik olarak edit ve ders çalışma doğrusu üzerinde git gel yaşadım maalesef :')
Neysem konuyu dağıtmayım :p


Öncelikle eski projelerimizden birine tekrar dönüş yapmış bulunuyoruz; Planetes. Fratello Fansub ile ortak ilerleyeceğimiz manganın beşinci bölümü ile karşınızdayız.
Uzun zamandır gelmeyen bir diğer mangamız da Isekai, beşinci bölümü ile o da karşımızda, neden gelmiyor vs deme hakkına erişmek için de ya bana ya da çevirmenine yardım edebilirsiniz, malum dışarıdan görenler için kolay bir seri gibi...
Onun haricinde klasik olarak Gintamamız var tabii ki :3
Bir bölüm yeni taze çevirmenim ile Beastars, bir diğer yeni taze çevirmenim sayesinde de Niehimemiz var :3
Manga-Tr ile yeni ve artık tamamlanmış bir ortak projemiz de Lip Smoke, dört bölümcük olan mangayı bitirmenin tatlı (?) huzuru içindeyim.
Ve bir diğer tamamlanan projemiz de ilk ve tek shounen-aimiz olan Datte, onu da bitirip biten o ufak tefek serilerimizin arasına postalıyoruz :3

Bir diğer haberim de, zaten uzun zamandır gelmeyen ve çevirmen-editörünün ortak kararı ile resmen bıraktığımızı ilan edeceğim Koi to Uso. Bırakılan diğer seriler arasında o da yerini alıyor artık.

Gintama 681

Planetes 5

Lip Smoke 3

Lip Smoke 4

Beastars 17

Niehime 15

Niehime 16

Isekai 5

Datte 4

Datte 5

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Night Mode