Yeni Kararlar Günceli

Herkese selam ola~~ 
Yaklaşık iki hafta sonra yeni güncelle daha karşınızdayım :3


Evvet önce önemli bir duyurum var;
Serileri Manga-Tr gibi online okuma sitelerine artık geç yükleyeceğim.
Ortak serileri 1, kendimizin olan serileri de 2 hafta gibi bir gecikme ile yükleme kararı aldım. Zaten aklımda olan bir şeydi ve geçen yaşadığım bir olay neticesinde de bu kararımı uygulamaya geçirmiş oldu. Tabii bu demek değil ki siz indirmeden okuyamayacaksınız, en alta doğru inmeye devam edin.

O zaman alfabetik olarak gidelim;

Beastars'a yepyeni iki bölüm geldi :3 19. bölüm Manga-tr ortaklığında, 20. bölüm ise sadece Yorozuya'ya ait bir bölüm olarak karşınızda. 20. bölüm ile yeni çevirmenim Kyrope'a tekrar teşekkür ediyorum :3 Beastars'da durmadan ilerleyeceğiz umarım.


Coffee & Vanilla 24. bölüm ile karşınızda, neden yavaş geliyor vs diyenler için iki önerim var;

  1. İngilizce güncele gelip daha uzun süre güncel gelmesini beklemek
  2. Benim hızımda devam edip Türkçesinin geleceğini bilmek
Coffee & Vanilla'yı İngilizce fansubların kağnısı olarak nitelendirdiğim Chibi yapıyor, başka bir grup da görmediğim için şimdilik bu hızda devam edeceğim, tabii gelen yorumlara göre de durum değişebilir.


Gintama'dan da 3 bölümümüz var :3 Lakin şu an elimde 4 bölüm Türkçe çeviri kaldı ve çevirmenim yok, bir el atıp bana bir çevirmen bulursanız artık şu eski ve bitmiş seriyi de bitirmiş oluruz.


Koi to Uso yeni çevirmeni ile yoluna devam ediyor, bir ara bırakmıştık ama yeni çevirmenim Yuyep ile Türkçeleşme yolunda ilerliyor mangamız. 2 bölümle bu güncelde yerini alıyor. Yuyep'e de tekrar teşekkür ediyorum :3

Ojojojo mangasından da iki bölümümüz var, biri milat öncesinden hatta. Dağılan bir grupla yaptığım son bölüm, aslında yüklemiştim ama sonra hatalı ve eksik yaptığımı anlayınca silip kaldırmıştım, nasıl kaldırdıysam artık bu zamana yayınlamak nasip oldu. Diğeri de Fratello Fansub'un çevirdiği 23. bölüm. Ama artık endişeye gerek yok, yeni bir çevirmen geldi :3 Ojojojo da ilerleyen seriler arasında yerini almış bulunuyor.

Planetes mangasına da yepyeni 2 bölüm geldi. Fratello'yu takip edenler çoktan okumuştur hatta. Okumayanları da okuması için yönlendiririz artık.

Evet güncel ve bilgi duyurularım bittiğine göre son bir ihtiyacım olacak. Yeni gelen çevirmenlerin de olması ile yanıma bir editör veya silici alma kararı aldım. 


Beastars 19 indir / oku

Beastar 20 indir / oku

Coffee & Vanilla 24 indir / oku

Gintama 682 indir / oku

Gintama 683 indir / oku

Gintama 684 indir / oku

Koi to Uso 67 indir / oku

Koi to Uso 68 indir / oku

Ojojojo 22 indir / oku

Ojojojo 23 indir / oku


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Night Mode